27/02/2024 27/02/2024 Αναβάλλεται η πραγματοποιήση του Επιστημονικού Συνεδρίου προς τιμήν του Καθηγητή Νικολάου Νησιώτου, με θέμα «Εκκλησία και Αθλητισμός», το οποίο είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, εξαιτία της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της 28ης Φεβρουαρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία των Τεμπών. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Ιε­ράς Συνόδου της...
27 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2024 - 12:18

Αναβάλλεται το Επιστημονικό Συνέδριο προς τιμήν του Καθηγητή Νικολάου Νησιώτου, με θέμα «Εκκλησία και Αθλητισμός»

Διαδώστε:
Αναβάλλεται το Επιστημονικό Συνέδριο προς τιμήν του Καθηγητή Νικολάου Νησιώτου, με θέμα «Εκκλησία και Αθλητισμός»

Αναβάλλεται η πραγματοποιήση του Επιστημονικού Συνεδρίου προς τιμήν του Καθηγητή Νικολάου Νησιώτου, με θέμα «Εκκλησία και Αθλητισμός», το οποίο είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, εξαιτία της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της 28ης Φεβρουαρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία των Τεμπών.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Ιε­ράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα υπάρξει επόμενη ενημέρωση σχετικά με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Διαβάστε ακόμη: Επιστημονικό Συνέδριο προς τιμήν του Καθηγητή Νικολάου Νησιώτου, με θέμα «Εκκλησία και Αθλητισμός»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων