14/01/2023 16/01/2023 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023 στο Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ», η κοπή της βασιλόπιτας του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων μετά από διακοπή δύο ετών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, παρουσία περίπου εκατό γυναικών. Στη φετινή εκδήλωση τιμήθηκαν δύο διακεκριμένες γυναίκες της Επιστημονικής, Πολιτικής και Κοινωνίας. Πρόκειται για την Ακαδημαϊκό, Καθηγήτρια Νομικής ΕΚΠΑ,...
14 Ιανουαρίου, 2023 - 18:22
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2023 - 22:02

Αντιπροσωπεία του ΚΕ.Σ.Ο. στην κοπή της βασιλόπιτας του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία του ΚΕ.Σ.Ο. στην κοπή της βασιλόπιτας του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023 στο Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ», η κοπή της βασιλόπιτας του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων μετά από διακοπή δύο ετών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, παρουσία περίπου εκατό γυναικών.

Στη φετινή εκδήλωση τιμήθηκαν δύο διακεκριμένες γυναίκες της Επιστημονικής, Πολιτικής και Κοινωνίας. Πρόκειται για την Ακαδημαϊκό, Καθηγήτρια Νομικής ΕΚΠΑ, τ. Πρόεδρο της Βουλής, Υπουργό & βουλευτή Άννα Ψαρούδα Μπενάκη και την Πρόεδρο του Δικτύου για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη τ. Ευρωπαία Επίτροπο, Υπουργό και Βουλευτή Άννα Διαμαντοπούλου.

Τη βραδιά άνοιξε η Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων (Ε.Σ.Ε.) Ειρήνη Πανταζή-Μελίστα, η οποία στη συνέχεια έκανε και τη βράβευση στις δυο τιμώμενες πολιτικούς.
Για το έργο και την προσωπικότητα της κας Ψαρούδα Μπενάκη μίλησε η κα Αδάμ, ενώ την προσωπικότητα της Άννα Διαμαντοπούλου παρουσίασε η φιλόλογος, ιστορικός και πρώην αντιπρόεδρος του Ε.Σ.Ε. Θεοδοσία Πενταρβάνη Υφαντή.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Δρ. κύριος Γιώργος Δημόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς, η σύμβουλος της Υφυπουργού Υγείας κας Ζωή Ράπτη κα Ευγενία Παπαδοπούλου, η οποία και εκπροσώπησε την κα Υφυπουργό στην εκδήλωση .

Το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών εκπροσώπησαν η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Πίνη και το μέλος του Δ.Σ κα Σοφία Κώνστα-Πέππα. Η βραδιά έκλεισε γλυκά με δείπνο και ζωντανή μουσική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων