13/01/2022 13/01/2022 Απάντηση έδωσε σήμερα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος σε συκοφαντικό δημοσίευμα, που κάνει λόγο για οικονομική εξάρτησή της από το κράτος. Η απάντηση αναγράφεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της για το μήνα Ιανουάριο και έχει ως εξής: «Η Ιερά Σύνοδος εξ αφορμής ενός ακόμη συκοφαντικού δημοσιεύματος...
13 Ιανουαρίου, 2022 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2022 - 13:41

Απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα από την Ιερά Σύνοδο

Διαδώστε:
Απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα από την Ιερά Σύνοδο

Απάντηση έδωσε σήμερα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος σε συκοφαντικό δημοσίευμα, που κάνει λόγο για οικονομική εξάρτησή της από το κράτος. Η απάντηση αναγράφεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της για το μήνα Ιανουάριο και έχει ως εξής:

«Η Ιερά Σύνοδος εξ αφορμής ενός ακόμη συκοφαντικού δημοσιεύματος κατά της Εκκλησίας, το οποίο δήθεν αποκαλύπτει μαρτυρία ιερωμένου ετέρας εκκλησιαστικής δικαιοδοσίας εν Ελλάδι ότι κατά την πρώτη καραντίνα του Μαρτίου 2020 οι Ιερές Μητροπόλεις αποδέχθηκαν επί δίμηνο το «κλείσιμο» των Ιερών Ναών λόγω οικονομικής εξαρτήσεως από το Κράτος, δηλώνει ότι καμία συκοφαντία δεν θα μεταβάλει την συμπαράστασή Της στην εθνική προσπάθεια κατά της πανδημίας και προτίθεται να προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες προς υπεράσπιση του κύρους Αυτής και των Σεβασμιωτάτων Ιεραρχών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων