25/08/2019 25/08/2019 “Όταν κάποτε δύο λογοτέχνες, πήγαν στο Άγιον Όρος”, αναφέρει η “Φωνή Κυρίου” της 25ης Αυγούστου 2019, “έλεγαν: Θα ζευτούμε σαν δύο βόδια και θα οργώσουμε τη γη. Μετά, όμως, από καιρό ομολόγησαν: Πέρασαν τα χρόνια, ζευτήκαμε σαν βόδια και οργώσαμε τον αέρα”. Και, η “ΦΩΝΗ ΚΥΡΙΟΥ”, σε σύνταξη Αρχιμ. Β.Λ., συνεχίζει: “Καρποφόρο “όργωμα του κόσμου”, δεν...
25 Αυγούστου, 2019 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2019 - 23:06

“Απο τις άνετες καρέκλες ενός σπουδαστηρίου”

Διαδώστε:
“Απο τις άνετες καρέκλες ενός σπουδαστηρίου”

“Όταν κάποτε δύο λογοτέχνες, πήγαν στο Άγιον Όρος”, αναφέρει η “Φωνή Κυρίου” της 25ης Αυγούστου 2019, “έλεγαν: Θα ζευτούμε σαν δύο βόδια και θα οργώσουμε τη γη. Μετά, όμως, από καιρό ομολόγησαν: Πέρασαν τα χρόνια, ζευτήκαμε σαν βόδια και οργώσαμε τον αέρα”.

Και, η “ΦΩΝΗ ΚΥΡΙΟΥ”, σε σύνταξη Αρχιμ. Β.Λ., συνεχίζει:

“Καρποφόρο “όργωμα του κόσμου”, δεν μπορεί να γίνει απο τις άνετες καρέκλες ενός σπουδαστηρίου, αλλά προϋποθέτει “πείνα, δίψα, γύμνια, κολαφισμούς, λοιδορίες, διωγμούς”.

Και, όλα αυτά, όχι στο όνομα μιας οποιασδήποτε ιδεοληψίας, αλλά στο όνομα του Ενός αληθινού Θεού, που για εμάς έγινε άνθρωπος.

Και, όταν ως άνθρωπος έζησε την κορυφαία αγωνία του θανάτου σε βαθμό που να ιδρώνει αίμα, υπέταξε εκούσια το ανθρώπινο θέλημα του στο θέλημα του Θεού Πατρός και δέχθηκε ελεύθερα να πιεί όλο το ποτήριο του Πάθους για τη σωτηρία μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων