12/05/2020 12/05/2020 “Θα τα δούμε όλα σήμερα” δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, στην κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία και τον Δημήτρη Στρουμπάκο. Προσερχόμενος στην συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, κι ενώ απέξω ακούγονταν συνθήματα από περίπου 30 συγκεντρωμένους, ο Μακαριώτατος τόνισε ότι σήμερα “θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα πάρουμε αποφάσεις” Ερωτηθείς για το γεγονός...
12 Μαΐου, 2020 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2020 - 13:42

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ- Αρχιεπ. Αθηνών: Θα τα δούμε όλα σήμερα

Διαδώστε:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ- Αρχιεπ. Αθηνών: Θα τα δούμε όλα σήμερα

“Θα τα δούμε όλα σήμερα” δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, στην κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία και τον Δημήτρη Στρουμπάκο. Προσερχόμενος στην συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, κι ενώ απέξω ακούγονταν συνθήματα από περίπου 30 συγκεντρωμένους, ο Μακαριώτατος τόνισε ότι σήμερα “θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα πάρουμε αποφάσεις”
Ερωτηθείς για το γεγονός ότι οι πιστοί περιμένουν με ανυπομονησία να ανοίξουν οι εκκλησίες και να κοινωνήσουν, απάντησε χαρακτηριστικά: “Θα δούμε σήμερα. Πόση ανυπομονησία είναι, θα φανεί”

Φωτό: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων