30/04/2020 30/04/2020 Στην Ιερά Σύνοδο βρίσκεται από νωρίς το πρωί το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις για την κρίσιμη αυτή συνεδρίαση. Προσερχόμενος στην ΔΙΣ, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο του Πρακτορείου Ορθοδοξία, Δημήτρη Στρουμπάκο για το αν είναι ικανοποιημένος από τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα των...
30 Απριλίου, 2020 - 9:02
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2020 - 12:18

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Αρχιεπισκόπου πριν από τη ΔΙΣ

Διαδώστε:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Αρχιεπισκόπου πριν από τη ΔΙΣ

Στην Ιερά Σύνοδο βρίσκεται από νωρίς το πρωί το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις για την κρίσιμη αυτή συνεδρίαση.

Προσερχόμενος στην ΔΙΣ, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο του Πρακτορείου Ορθοδοξία, Δημήτρη Στρουμπάκο για το αν είναι ικανοποιημένος από τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα των εκκλησιών, απάντησε:

“Χριστός Ανέστη. θα συνεδριάσουμε τώρα και θα ακούσετε τα αποτελέσματα της συνεδρίασης. Κάντε υπομονή μέχρι το μεσημέρι”

Στη συνέχεια στο Συνοδικό Μέγαρο προσήλθαν και οι υπόλοιποι Συνοδικοί Ιεράρχες οι οποίοι απέφυγαν τις δηλώσεις.

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ Καλλίνικος τόνισε σε δήλωσή του στο Πρακτορείο Ορθοδοξία ότι είναι ικανοποιημένος που οι Ιεροί Ναοί θα ανοίξουν στις 17 του Μάη τουλάχιστον, διότι αν είχαν ανακοινώσει άλλη ημερομηνία τότε θα υπήρχε πρόβλημα.

 

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων