16/12/2019 16/12/2019 Τη συνεργασία σε θέματα υγείας, σίτισης, παιδείας, άθλησης, τρίτης ηλικίας,  περιβάλλοντος και πολιτισμού προβλέπει το σύμφωνο συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής και της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» που υπογράφτηκε σήμερα το απόγευμα από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη. Το εν λόγω σύμφωνο συνεργασίας υπογράφτηκε στα γραφεία της Περιφέρειας (Λ....
16 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:09
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2019 - 19:36

“Αποστολή” και Περιφέρεια Αττικής ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Διαδώστε:
“Αποστολή” και Περιφέρεια Αττικής ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Τη συνεργασία σε θέματα υγείας, σίτισης, παιδείας, άθλησης, τρίτης ηλικίας,  περιβάλλοντος και πολιτισμού προβλέπει το σύμφωνο συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής και της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» που υπογράφτηκε σήμερα το απόγευμα από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Το εν λόγω σύμφωνο συνεργασίας υπογράφτηκε στα γραφεία της Περιφέρειας (Λ. Συγγρού 15 -17, 7ος όροφος). Πρόκειται για μία ακόμη προσπάθεια της Εκκλησίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια για το κοινό καλό.

Η “Αποστολή” ιδρύθηκε το 2010 από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τη μορφή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με εθνική και διεθνή εμβέλεια στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της στον ανθρωπιστικό, αναπτυξιακό και εκπαιδευτικό χώρο.

Στόχος και συνεχής επιδίωξη είναι η ΑΠΟΣΤΟΛΗ να γίνει το μέσο, το εργαλείο, ο ταπεινός συντελεστής ανακούφισης ανθρώπων.

Αυτή η απόφαση είναι όχι μόνο η έκφραση της αγωνίας της διοικούσης Εκκλησίας για όσα συμβαίνουν και εκτυλίσσονται τον τελευταίο καιρό στην πατρίδα μας, αλλά και η συμβολή της στο μέτρο του δυνατού, στη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται από πολλές πλευρές προς αναχαίτιση μίας πλημμυρίδας. Και τούτο χωρίς πανικό, με την εμπειρία μίας διδαχής, ότι αυτός ο τόπος ξεπέρασε πολλές ανάλογες δυσκολίες στο διάβα της ιστορίας του.

“Να επιχειρήσουμε εκ νέου μία προσπάθεια η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμα” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους:

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον Γενικό Διευθυντή της “Αποστολής” κ. Κωστή Δήμτσα σημείωσε με έμφαση, μεταξύ άλλων, “Υπογράψαμε ένα πολύ σημαντικό σύμφωνο συνεργασίας για την κοινωνία αλλά κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας”:

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων