23/10/2019 23/10/2019 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκαν σήμερα 23 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του νέου παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στο Ηράκλειο. Μετά την ακολουθία του Αγιασμού ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την παρουσία του, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους,...
23 Οκτωβρίου, 2019 - 14:06
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2019 - 14:02

Αρχιεπ. Αθηνών: “Η καλύτερη επένδυση είναι η παιδεία μας”

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αθηνών: “Η καλύτερη επένδυση είναι η παιδεία μας”

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκαν σήμερα 23 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του νέου παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στο Ηράκλειο.

Μετά την ακολουθία του Αγιασμού ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την παρουσία του, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους, καθώς και τους χορηγούς που στήριξαν αυτό το έργο.

“Θα ήθελα να επαναλάβω, ότι η καλύτερη επένδυση είναι η παιδεία μας. Συνεχώς λαμβάνουμε μηνύματα που μας ζητούν να δημιουργούμε συνεχώς νέα σχολεία” τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος και ανέφερε ότι “υπάρχουν δυο είδη Σοφίας, η μάθηση, οι γνώσεις και η άνωθεν Σοφία και εκεί που συναντώνται αυτά τα δυο είδη γίνεται ο χαρισματικός άνθρωπος”.

“Σήμερα χρειαζόμαστε όσο ποτέ χαρισματικούς ανθρώπους” κατέληξε ο Μακαριώτατος.

«Είμαστε όλοι ευγνώμονες στη Μητρόπολη που υπάρχει ένα τέτοιο πρότυπο έργο» τόνισε από την πλευρά της η υπουργός Παιδείας κ. Νίκη  Κεραμέως και συνεχάρη όλους τους συντελεστές της πρωτοβουλίας.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων