03/02/2020 03/02/2020 Ρεπορτάζ- Φωτογραφίες: Ναταλία Δανδόλου Στους κινδύνους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Παιδεία σήμερα αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος χθες ευλόγησε την πίτα του Συλλόγου Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων “Ελληνική Παιδεία”. Ο Μακαριώτατος, θυμήθηκε με συγκίνηση τα χρόνια κατά τα οποία ήταν και ο ίδιος εκπαιδευτικός και αναφέρθηκε στο δύσκολο...
03 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2020 - 13:21

Αρχιεπ. Αθηνών: “Η παιδεία μας αποχριστιανίζεται”

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αθηνών: “Η παιδεία μας αποχριστιανίζεται”

Ρεπορτάζ- Φωτογραφίες: Ναταλία Δανδόλου

Στους κινδύνους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Παιδεία σήμερα αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος χθες ευλόγησε την πίτα του Συλλόγου Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων “Ελληνική Παιδεία”.


Ο Μακαριώτατος, θυμήθηκε με συγκίνηση τα χρόνια κατά τα οποία ήταν και ο ίδιος εκπαιδευτικός και αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο των δασκάλων.
Επίσης, έκανε λόγο για τις προσπάθειες που γίνονται σήμερα ώστε να απομακρυνθεί κάθε θρησκευτικό στοιχείο από τα σχολεία: “Η πορεία της παιδείας μας αποχριστιανίζεται” είπε χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων