22/04/2019 22/04/2019 “Η Λατρεία μας γίνεται πράγματι μελωδία της Θεολογίας, σύμφωνα με έναν αρχαίο εκκλησιαστικό συγγραφέα”, αναφέρει στο Πασχάλιο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδο κ. Ιερώνυμος και προσθέτει : “Είναι εκπληκτική η ποίηση των ημερών που εκχέει την πίστη ως τραγούδι και εορτή. Την πίστη στον Σταυρό και την Ανάσταση του Χριστού. “Η Ανάσταση...
22 Απριλίου, 2019 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2019 - 12:29

Αρχιεπ. Ιερώνυμος: Η πίστη ως τραγούδι και εορτή

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Ιερώνυμος: Η πίστη ως τραγούδι και εορτή

“Η Λατρεία μας γίνεται πράγματι μελωδία της Θεολογίας, σύμφωνα με έναν αρχαίο εκκλησιαστικό συγγραφέα”, αναφέρει στο Πασχάλιο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδο κ. Ιερώνυμος και προσθέτει : “Είναι εκπληκτική η ποίηση των ημερών που εκχέει την πίστη ως τραγούδι και εορτή. Την πίστη στον Σταυρό και την Ανάσταση του Χριστού.

“Η Ανάσταση του Θεανθρώπου κατήργησε όχι μόνο τον θάνατο, κατήργησε στο σύνολο το κράτος του διαβόλου” υπογράμμμισε και τόνισε ότι “Ο αναστημένος Χριστός δημιουργεί καινή κτίση και μας καλεί σε ριζικά νέα ζωή”.

Διαβάστε το πασχάλιο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών  ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων