21/03/2021 21/03/2021 “Η Ορθοδοξία μας και η Πατρίδα μας να είναι πάνω από όλες μας τις σκέψεις και όλες μας τις φροντίδες” δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος εξερχόμενος από την Μητρόπολη Αθηνών, όπου εορτάσθηκε η Κυριακή της Ορθοδοξίας. Ο Μακαριώτατος μίλησε, επίσης, για το νόημα της ημέρας και τη σπουδαιότητά της στις δύσκολες...
21 Μαρτίου, 2021 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2021 - 23:03

Αρχιεπίσκοπος: Ορθοδοξία και Πατρίδα πάνω από όλες τις σκέψεις

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος: Ορθοδοξία και Πατρίδα πάνω από όλες τις σκέψεις

“Η Ορθοδοξία μας και η Πατρίδα μας να είναι πάνω από όλες μας τις σκέψεις και όλες μας τις φροντίδες” δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος εξερχόμενος από την Μητρόπολη Αθηνών, όπου εορτάσθηκε η Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Ο Μακαριώτατος μίλησε, επίσης, για το νόημα της ημέρας και τη σπουδαιότητά της στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Tόνισε πως θα ήταν καλύτερα αν ήταν αλλιώς οι συνθήκες και εορτάζαμε όλοι μαζί με την παρουσία πιστών. Εξέφρασε, ωστόσο, την πεποίθηση ότι του χρόνου όλα θα είναι καλύτερα.

Ρεπορτάζ Μητρόπολη: Ιωάννα Βουτσή 

Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς – Ανδρέας Χαλκιόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων