05/08/2022 06/08/2022 Με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επικοινώνησε, αμέσως μετά τη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Νοσοκομείο-Γηροκομείο Βαλουκλή της Κωνσταντινούπολης την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του. Επίσης, τη συμπάθειά τους εξεδήλωσαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδος κ....
05 Αυγούστου, 2022 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2022 - 0:18

Συμπαράσταση Αρχιεπισκόπου για το πυρόπληκτο Νοσοκομείο-Γηροκομείο Βαλουκλή

Διαδώστε:
Συμπαράσταση Αρχιεπισκόπου για το πυρόπληκτο Νοσοκομείο-Γηροκομείο Βαλουκλή

Με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επικοινώνησε, αμέσως μετά τη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Νοσοκομείο-Γηροκομείο Βαλουκλή της Κωνσταντινούπολης την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του.

Επίσης, τη συμπάθειά τους εξεδήλωσαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδος κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος εξέφρασε και το ενδιαφέρον της Ελληνικής Πολιτείας να βοηθήσει στην αποκατάσταση της λειτουργίας του Γηροκομείου.

Τη συμπαράσταση τους εξέφρασαν τηλεφωνικώς και οι πρώην Υπουργοί κ.κ. Ιωάννης Αμανατίδης, του ΣΥΡΙΖΑ, και Ανδρέας Λοβέρδος, του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων