31/12/2019 31/12/2019 «Ο καινούργιος χρόνος να είναι ευλογημένος, δημιουργικός και ειρηνικός» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο Αρχιεπίσκοπος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και αμέσως μετά ευχήθηκε...
31 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:22
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2019 - 21:41

Αρχιεπίσκοπος: “Ο καινούργιος χρόνος να είναι ειρηνικός”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος: “Ο καινούργιος χρόνος να είναι ειρηνικός”

«Ο καινούργιος χρόνος να είναι ευλογημένος, δημιουργικός και ειρηνικός» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και αμέσως μετά ευχήθηκε σε όλους υγεία, χρόνια πολλά και καλά.

Παρέστησαν αρκετοί αρχιερείς, ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, ο μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου στην Αθήνα, ο έξαρχος του Παναγίου Τάφου Αρχιμανδρίτης Δαμιανός Πάνου, Καθηγητές πανεπιστημίου, Διευθυντές των Υπηρεσιών της Ιεράς Συνόδου, κληρικοί και λαϊκοί.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος / Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής / Εικονολήπτης: Μανώλης Δημελλάς/Μοντάζ Ανδρέας Χαλκιόπουλος

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ:

 

 

 

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά την κοπή της βασιλόπιτας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Παρέστησαν Αρχιερείς, ο Μητροπολιτης Γουινεας κ. Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄ στην Αθήνα, ο έξαρχος του Παναγίου Τάφου Αρχιμανδρίτης Δαμιανός Πάνου, οι υπουργοί Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη,  ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, βουλευτές, ο Περιφερειαρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δημαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, Διευθυντές υπηρεσιών της Αρχιεπισκοπής, κληρικοί και λαϊκοί.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων