05/07/2020 05/07/2020 Στον Ενοριακό Ι.Ν Αγίου Αθανασίου Βαλύρας Μεσσηνίας βρέθηκε σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος όπου προεξήρχε στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αδελφού του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, Θεοδώρου Σπηλιώτη. Ο Μακαριώτατος σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά το πέρας του μνημοσύνου, κλήθηκε να σχολιάσει και τις προθέσεις τις Τουρκίας να μετατρέψει την...
05 Ιουλίου, 2020 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2020 - 15:53

Αρχιεπίσκοπος: “Πιστεύω δεν θα τολμήσουν να κάνουν τζαμί την Αγιά Σοφιά”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος: “Πιστεύω δεν θα τολμήσουν να κάνουν τζαμί την Αγιά Σοφιά”

Στον Ενοριακό Ι.Ν Αγίου Αθανασίου Βαλύρας Μεσσηνίας βρέθηκε σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος όπου προεξήρχε στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αδελφού του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, Θεοδώρου Σπηλιώτη.

Ο Μακαριώτατος σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά το πέρας του μνημοσύνου, κλήθηκε να σχολιάσει και τις προθέσεις τις Τουρκίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί.

“Παίζουν με όποιο παιχνίδι βρουν. Είναι και αυτό ένα παιχνίδι. Πιστεύω δεν θα τολμήσουν να την κάνουν τζαμί”, ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρουσία του Αρχιεπισκόπου τελέστηκε το μνημόσυνο του αδελφού του Μητροπολίτη Σπάρτης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων