06/03/2019 06/03/2019 Στην κάμερα του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και τον Δημήτρη Στρουμπάκο μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. “Στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο συζητήσαμε αρκετά πράγματα, μεταξύ των οποίων και το θέμα της μισθοδοσίας” τόνισε, προσθέτοντας ότι αναφορικά με αυτό το θέμα θα γίνει...
06 Μαρτίου, 2019 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2019 - 19:10

Αρχιεπίσκοπος στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Αναμένουμε την Ιεραρχία”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Αναμένουμε την Ιεραρχία”

Στην κάμερα του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και τον Δημήτρη Στρουμπάκο μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

“Στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο συζητήσαμε αρκετά πράγματα, μεταξύ των οποίων και το θέμα της μισθοδοσίας” τόνισε, προσθέτοντας ότι αναφορικά με αυτό το θέμα θα γίνει ό,τι θέλει η πολιτεία, η εκκλησία και οι παπάδες. “Μετά την σύγκληση της Ιεραρχία θα έχουμε καθαρή εικόνα” υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στο ουκρανικό ζήτημα δήλωσε ότι δεν υπάρχει ακόμα απόφαση, καθώς οι επιτροπές συζητούν ακόμα: “Η απόφαση θα βγει κάποια στιγμή, καθώς το θέμα μελετάται” επεσήμανε.

Ρεπορτάζ Δημήτρης Στρουμπάκος

Επιμέλεια Νάνσυ Νάσκου 

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Μοντάζ Στάθης Σαλβάνος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων