22/02/2024 22/02/2024 Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό κ. Δημήτριο Χούπη είχε σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης Ο Αρχηγός ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή και σημείωσε ότι «Ένοπλες δυνάμεις και Εκκλησία είναι και πρέπει να είναι κοντά». Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τον...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 21:11

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ προς Αρχιεπίσκοπο Αθηνών: «Ένοπλες δυνάμεις και Εκκλησία είναι και πρέπει να είναι κοντά»

Διαδώστε:
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ προς Αρχιεπίσκοπο Αθηνών: «Ένοπλες δυνάμεις και Εκκλησία είναι και πρέπει να είναι κοντά»

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό κ. Δημήτριο Χούπη είχε σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

  • Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Ο Αρχηγός ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή και σημείωσε ότι «Ένοπλες δυνάμεις και Εκκλησία είναι και πρέπει να είναι κοντά».

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τον Αρχηγό για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και υπογράμμισε ότι ο Στρατός είναι η παρηγοριά μας και η ελπίδα μας.

Ο Στρατηγός Δημήτριος Χούπης ανέλαβε -κατόπιν αποφάσεως του ΚΥΣΕΑ- τα καθήκοντα του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας την 12η Ιανουαρίου 2024.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων