30/09/2021 30/09/2021 Την Στρατιωτική Άσκηση «Παρμενίων, Νυχτερινή Αστραπή 21», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής Αλεξανδρουπόλεως «Αετός», παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος και Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Στην άσκηση παρίσταντο επίσης ο Αρχηγός Γ.Ε.Ε.Θ.Α. Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης,...
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:55

Άσκηση του Παρμενίωνα παρακολούθησαν Μητροπολίτες

Διαδώστε:
Άσκηση του Παρμενίωνα παρακολούθησαν Μητροπολίτες

Την Στρατιωτική Άσκηση «Παρμενίων, Νυχτερινή Αστραπή 21», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής Αλεξανδρουπόλεως «Αετός», παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος και Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Στην άσκηση παρίσταντο επίσης ο Αρχηγός Γ.Ε.Ε.Θ.Α. Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, Αξιωματικοί και Αρχές της Περιφερείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων