14/01/2020 14/01/2020 Τον θεμέλιο λίθο του νέου Πολιτιστικού Κέντρου του Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου στα Μυκονιάτικα στους Αγίους Αναργύρους, έθεσε το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Κατά την τελετή θεμελίωσης ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ευχή “αυτός ο χώρος να προσφέρει παρηγοριά σε όλους”, ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους όσοι βοήθησαν για να γίνει αυτό...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 14:00

“Αυτός ο χώρος να προσφέρει παρηγοριά σε όλους”

Διαδώστε:
“Αυτός ο χώρος να προσφέρει παρηγοριά σε όλους”

Τον θεμέλιο λίθο του νέου Πολιτιστικού Κέντρου του Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου στα Μυκονιάτικα στους Αγίους Αναργύρους, έθεσε το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Κατά την τελετή θεμελίωσης ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ευχή “αυτός ο χώρος να προσφέρει παρηγοριά σε όλους”, ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους όσοι βοήθησαν για να γίνει αυτό το έργο και τόνισε ότι “δεν έχει σημασία το ποσό που προσφέρει ο καθένας αλλά η διάθεση”

Ο Αρχιεπίσκοπος επεξήγησε τους όρους πολιτιστικός και πνευματικός και ευχήθηκε ο χώρος αυτός να προσφέρει παρηγοριά σε όλους. Συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του έργου και κυρίως την δωρήτρια επισημαίνοντας πως σημασία δεν έχει το ποσό που δίνει κάποιος, αλλά η διάθεσή του να προσφέρει, κάνοντας, μάλιστα, αναφορά στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και στους ανθρώπους που το στηρίζουν καθημερινά με τις όποιες δυνατότητές τους.

Στην τελετή θεμελίωσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, κληρικοί και πιστοί της περιοχής.

 

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων