23/01/2020 23/01/2020 Ρεπορτάζ: Γιώργος Φερδής Θεία λειτουργία με αφορμή την εορτή του αγίου μάρτυρα Αγαθάγγελου, τελέσθηκε το πρωί στον προσκυνηματικό ναό της αγίας Βαρβάρας στον ομώνυμο Δήμο της Αττικής. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εορτάζων τιτουλάριος Μητροπολίτης Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος συμπαραστατούμενος από τον Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο και τους Επισκόπους Ωρεών κ. Φιλόθεο, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου,...
23 Ιανουαρίου, 2020 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2020 - 12:10

«Δεν είναι αυτονόητη η αγάπη μέσα στην Εκκλησία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
«Δεν είναι αυτονόητη η αγάπη μέσα στην Εκκλησία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φερδής

Θεία λειτουργία με αφορμή την εορτή του αγίου μάρτυρα Αγαθάγγελου, τελέσθηκε το πρωί στον προσκυνηματικό ναό της αγίας Βαρβάρας στον ομώνυμο Δήμο της Αττικής.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εορτάζων τιτουλάριος Μητροπολίτης Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος συμπαραστατούμενος από τον Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο και τους Επισκόπους Ωρεών κ. Φιλόθεο, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, Ευρίπου κ. Χρυσόστομο και ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και άλλων Μητροπόλεων.

Παρόντες στην Θ. Λειτουργία ήταν επίσης το προσωπικό της Αποστολικής Διακονίας.

«Τώρα που τα χρόνια περνούν μετράμε τις αγάπες και τις λύπες διαφορετικά» τόνισε ο εορτάζων επίσκοπος και πρόσθεσε «Δεν είναι αυτονόητη η αγάπη μέσα στην Εκκλησία», ο οποίος ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τις ευχές και την παρουσία τους.

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, στους χώρους του Θεολογικού Οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας του Οργανισμού, παρουσία των εργαζομένων των οικότροφων.

Ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά στον εορτάζοντα Επίσκοπο Φαναρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων