24/12/2020 24/12/2020 Ακολουθώντας τα σημεία των καιρών και την ανάγκη της παρουσίας μας μέσα από την μουσική, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος με έναν διαφορετικό όμως τρόπο, μέσα από την διαδικτυακή τεχνολογία, το ίδρυμα μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ψάλει τα κάλαντα στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β´ ευχόμενοι τα χρόνια πολλά,...
24 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2020 - 12:20

“Διαδικτυακά κάλαντα” στον Αρχιεπ. Αθηνών

Διαδώστε:
“Διαδικτυακά κάλαντα” στον Αρχιεπ. Αθηνών

Ακολουθώντας τα σημεία των καιρών και την ανάγκη της παρουσίας μας μέσα από την μουσική, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος με έναν διαφορετικό όμως τρόπο, μέσα από την διαδικτυακή τεχνολογία, το ίδρυμα μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ψάλει τα κάλαντα στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β´ ευχόμενοι τα χρόνια πολλά, υγεία και κάθε δυνατή ευτυχία και σύντομα να τελειώσει αυτή η περιπέτεια ώστε του χρόνου να είμαστε ο ένας κοντά στον άλλον.


Κάλαντα Ικαρίας, Κάλαντα Βυζαντινά.
Διεύθυνση χορωδίας σπουδαστών, Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος,
διεύθυνση ορχήστρας, Γεώργιος Δεμελής.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων