28/01/2021 28/01/2021 Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αφορμή την Εορτή των Προστατών των Ελληνικών Γραμμάτων και της Παιδείας, Αγίων Τριών Ιεραρχών διοργανώνει δημόσια διαδικτυακή συζήτηση, υπό τον τίτλο «Αποστόλων Ομότροποι», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00. Η συζήτηση θα κινηθεί στους εξής θεματικούς κύκλους: «Ποια η σημασία της εορτής...
28 Ιανουαρίου, 2021 - 9:49
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2021 - 9:44

Διαδικτυακή εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Διαδώστε:
Διαδικτυακή εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αφορμή την Εορτή των Προστατών των Ελληνικών Γραμμάτων και της Παιδείας, Αγίων Τριών Ιεραρχών διοργανώνει δημόσια διαδικτυακή συζήτηση, υπό τον τίτλο «Αποστόλων Ομότροποι», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00.

Η συζήτηση θα κινηθεί στους εξής θεματικούς κύκλους: «Ποια η σημασία της εορτής σήμερα; Είναι η σύναξη μήνυμα καταλλαγής; Μπορεί η γνώση να εκφράσει το χριστιανικό ιδεώδες; Είναι η επιστήμη χριστιανική;»
Συζητούν οι:
Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου.
Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αρίσταρχος Γκρέκας, καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ
Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Λεβέντης
Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος στο Facebook (δεν απαιτείται εγγραφή).
Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό σύνδεσμο:
https://fb.me/e/3oUeJlmMl

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων