09/05/2022 09/05/2022 Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος και το Combat Antisemitism Movement συνδιοργανώνουν την Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 στις 19:00, μια διαδικτυακή θεολογική συζήτηση στην αγγλική γλώσσα, μεταξύ Ελληνορθόδοξων Αρχιερέων και Ραββίνων για το Πάσχα και το Πέσαχ. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Σεβ....
09 Μαΐου, 2022 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2022 - 13:24

Διαδικτυακή θεολογική συζήτηση από το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος

Διαδώστε:
Διαδικτυακή θεολογική συζήτηση από το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος και το Combat Antisemitism Movement συνδιοργανώνουν την Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 στις 19:00, μια διαδικτυακή θεολογική συζήτηση στην αγγλική γλώσσα, μεταξύ Ελληνορθόδοξων Αρχιερέων και Ραββίνων για το Πάσχα και το Πέσαχ.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, παρουσιάζουν μαζί με τους Σοφολογιώτατους Ραββίνους κ. Daniel Polish και κ. Jeffrey Salkin αντιστοίχως τις δύο θρησκευτικές παραδόσεις για το θεολογικό νόημα και τη σημασία του Ορθόδοξου Χριστιανικού Πάσχα και του Ιουδαϊκού Πέσαχ. Ειδική παρέμβαση θα πραγματοποιήσουν ο Σοφολογιώτατος Ραββίνος Αθηνών κ. Γκάμπριελ Νεγρίν και εκπρόσωπος από το CAM.

Προϋπόθεση της συμμετοχής είναι η ηλεκτρονική δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: bit.ly/39zNAwc .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων