10/03/2021 10/03/2021 Σε δύο νέους διαγωνισμούς για αξιοποίηση ή πώληση ακινήτων της προχωρά η Εκκλησία της Ελλάδος.  Συγκεκριμένα, η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών της Εκκλησίας της Ελλάδος προχώρησε στην προκήρυξη δύο διαγωνισμών που αφορούν την αξιοποίηση ή αγορά εκτάσεων ή οικοπέδων, περίπου 195 στρεμμάτων στη Βουλιαγμένη αλλά και σε άλλες περιοχές της Αττικής και Θεσσαλονίκης. Κύριο αντικείμενο...
10 Μαρτίου, 2021 - 17:11
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2021 - 16:25

Διαγωνισμοί για αξιοποίηση ακινήτων από την Εκκλησία της Ελλάδος

Διαδώστε:
Διαγωνισμοί για αξιοποίηση ακινήτων από την Εκκλησία της Ελλάδος

Σε δύο νέους διαγωνισμούς για αξιοποίηση ή πώληση ακινήτων της προχωρά η Εκκλησία της Ελλάδος. 

Συγκεκριμένα, η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών της Εκκλησίας της Ελλάδος προχώρησε στην προκήρυξη δύο διαγωνισμών που αφορούν την αξιοποίηση ή αγορά εκτάσεων ή οικοπέδων, περίπου 195 στρεμμάτων στη Βουλιαγμένη αλλά και σε άλλες περιοχές της Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Κύριο αντικείμενο των διαγωνισμών αποτελούν τα 23 ακίνητα στο Δήμο Βουλιαγμένης, κάποια εκ των οποίων βρίσκονται, μάλιστα, πολύ κοντά στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις προκηρύξεις, στη Βουλιαγμένη διατίθενται:

6 οικόπεδα
17 εκτάσεις, πολεοδομικώς ατακτοποίητες

Τα κτίρια βρίσκονται σε ειδυλλιακή τοποθεσία, πάνω σε λοφίσκο, με θέα το Λαιμό αλλά και πιο μακριά, τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Τα άλλα ακίνητα που περιλαμβάνονται στους διαγωνισμούς

3 οικόπεδα στην Κηφισιά
1 οικόπεδο στις Αχαρνές
1 οικόπεδο στο Μοσχάτο
1 οικόπεδο το κέντρο της Αθήνας (Πατήσια)
9 οικόπεδα στη Θεσσαλονίκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων