13/01/2023 14/01/2023 Δυναμικά ξεκίνησε τις δράσεις του για το 2023 το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τις ευλογιές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Προέδρου του ΚΕ.Σ.Ο. κ.κ. Ιερωνύμου, του Αναπληρωτή Προέδρου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου και του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη κ. Βαρνάβα. Την...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2023 - 2:46

Διανομή τροφίμων σε 180 οικογένειες από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων σε 180 οικογένειες από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας

Δυναμικά ξεκίνησε τις δράσεις του για το 2023 το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τις ευλογιές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Προέδρου του ΚΕ.Σ.Ο. κ.κ. Ιερωνύμου, του Αναπληρωτή Προέδρου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου και του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη κ. Βαρνάβα.

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 ολοκληρώθηκε για 180 οικογένειες διανομή ειδών διατροφής από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Οδού Αχαρνών.

Δόθηκαν αλεύρι, σοκολατοειδή και σνακς από την Τράπεζα τροφίμων. Γάλα εβαπορέ προσφορά από την Εταιρεία FrieslandCampina Hellas, αυγά των πτηνοτροφείων «Χ.Β. Τσαούση της Ευρωπτηνοτροφικής Κορίνθου», μωρομάντηλα της εταιρείας ΜΕΓΑ ΑΕ καθώς ψάρι της Εταιρείας της ΙΧΘΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε, που διαμοιράστηκε εναλλάξ με κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ των Πτηνοτροφείων Ιωαννίνων, που προσέφερε για τις ανάγκες του ΚΕ.Σ.Ο. χορηγός, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, διότι όπως εξήγησε «προέβη στην κίνηση αυτή, όχι για την προσωπική του προβολή, αλλά για το καλό των ανθρώπων, που δυσκολεύονται με τις παρούσες συγκυρίες».

Τη διανομή ευλόγησε και επόπτευσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Βλάχος μέλος του Δ.Σ που είναι επιφορτισμένο με την αρμοδιότητα του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Μάλιστα ευχήθηκε «το Παντοπωλείο μας να είναι πάντα γεμάτο με προϊόντα και οι καρδιές μας με αγάπη, ζεστασιά και αντοχές, ώστε να συμπαραστεκόμαστε στις αδύναμες οικογένειες και στους συνανθρώπους μας».

Όμως η διανομή δεν ήταν η μόνη δράση εκκίνησης της νέας χρονιάς.

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 η Διευθύντρια του ΚΕ.Σ.Ο. κα Μαίρη Πίνη και ο υπεύθυνος των Εργαστηριών Δεξιοτήτων Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης επισκέφθηκαν από κοινού με το μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών Οπτομετρών κ. Γιώργο Κλάδο στην Στέγη Θηλέων Π. Φάληρο – Άγιος Αλέξανδρος, ώστε να παραδώσουν έξι ζευγάρια γυαλιά στα φιλοξενούμενα κορίτσια της Στέγης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων