07/12/2023 07/12/2023 Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη 41 της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, με επικεφαλής την Περιφέρεια Αττικής, συμμετείχε στη διανομή τροφίμων του Δεκεμβρίου 2023. Η σύμπραξη για μία ακόμα φορά εξυπηρέτησε...
07 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2023 - 17:31

Διανομή τροφίμων σε απόρους της Αττικής με τη συμβολή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων σε απόρους της Αττικής με τη συμβολή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη 41 της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, με επικεφαλής την Περιφέρεια Αττικής, συμμετείχε στη διανομή τροφίμων του Δεκεμβρίου 2023.

Η σύμπραξη για μία ακόμα φορά εξυπηρέτησε μέσω των Δήμων και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» 4943 αιτήσεις με 7962 ωφελούμενους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ από τις περιοχές Γλυφάδα, Καλλιθέα, Άγ. Δημήτριο, Άλιμο, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο, Ταύρο και Παλαιό Φάληρο. Διατέθηκαν είδη παντοπωλείου και ΒΥΣ.

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», συμμετέχοντας ως εταίρος σε τέσσερεις συμπράξεις στην Αττική, επιθυμεί και με αυτό το πρόγραμμα να παράσχει επί του πρακτέου στήριξη σε άτομα και οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και διαβιούν υπό αντίξοες συνθήκες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων