11/10/2022 11/10/2022 Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, συνεδρίασε σήμερα 11 Οκτωβρίου 2022 και ένα από τα θέματα που την απασχόλησαν ήταν η κάλυψη της θέσης του Διευθυντή του Γραφείου της Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ειδικότερα, η ΔΙΣ, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Μητροπολίτη Αχαΐας κ. Αθανασίου από τη θέσεως του Διευθυντού του Γραφείου της...
11 Οκτωβρίου, 2022 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2022 - 13:56

ΔΙΣ: «Αλλαγή φρουράς» στο Γραφείο της Εκκλησίας στις Βρυξέλλες

Διαδώστε:
ΔΙΣ: «Αλλαγή φρουράς» στο Γραφείο της Εκκλησίας στις Βρυξέλλες

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, συνεδρίασε σήμερα 11 Οκτωβρίου 2022 και ένα από τα θέματα που την απασχόλησαν ήταν η κάλυψη της θέσης του Διευθυντή του Γραφείου της Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ειδικότερα, η ΔΙΣ, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Μητροπολίτη Αχαΐας κ. Αθανασίου από τη θέσεως του Διευθυντού του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


O Mητροπολίτης Αχαΐας κ. Αθανάσιος, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθυντού του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εξέφρασε δε τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Σεβασμιώτατο για τις υπερεικοσαετείς πολύτιμες υπηρεσίες του σε αυτή τη νευραλγικής σημασίας θέση. Μετά από πρόταση τους προέδρου της, δηλαδή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, τοποθέτησε στη θέση του Διευθυντού του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Αρχιμανδρίτη Απόστολο Καβαλιώτη, μέχρι τούδε Διευθυντή του Γραφείου Ευρωπαϊκής Διασύνδεσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης είναι ο Διευθυντής του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων