09/09/2021 09/09/2021 Στην πρώτη της συνεδρίαση συνήλθε από σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 165ης Συνοδικής Περιόδου. Η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί με την ακολουθία για την έναρξη της νέας Συνοδικής Περιόδου.  Δείτε αποκλειστικά πλάνα από την είσοδο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και των...
09 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2021 - 16:35

ΔΙΣ: Αποκλειστικά πλάνα από την έναρξη της 1ης Συνεδρίας

Διαδώστε:
ΔΙΣ: Αποκλειστικά πλάνα από την έναρξη της 1ης Συνεδρίας

Στην πρώτη της συνεδρίαση συνήλθε από σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 165ης Συνοδικής Περιόδου. Η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί με την ακολουθία για την έναρξη της νέας Συνοδικής Περιόδου. 

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από την είσοδο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών, που απαρτίζουν την νέα σύνθεση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, καθώς και από την ειδική ιερά ακολουθία που τελέστηκε.

Κάμερα: Νίκος Πυθαρούλης

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

Δείτε επίσης:

Το ανακοινωθέν της ΔΙΣ μετά την 1η Συνεδρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ανέφερε για εμβολιασμούς και μέτρα ο Εκπρόσωπος της ΔΙΣ

Δεκτή έκανε η ΔΙΣ την παραίτηση του Μητροπολίτη Θήρας – Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης ημέρας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων