05/09/2023 05/09/2023 Για το τρέχον ζήτημα της επικαιρότητας αναφορικά με την έκδοση των νέων ταυτοτήτων μίλησε μπροστά στις κάμερες ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Συνοδικό Μέγαρο. Συνοδικό Μέγαρο – Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος / Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος / Μοντάζ: Κώστας Μπρουμάς Ο Σεβασμιώτατος σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους τόνισε ότι όποιος...
05 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2023 - 16:13

Δωδώνης για νέες ταυτότητες: «Θα πειθαρχήσουμε στην απόφαση της Συνόδου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Δωδώνης για νέες ταυτότητες: «Θα πειθαρχήσουμε στην απόφαση της Συνόδου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το τρέχον ζήτημα της επικαιρότητας αναφορικά με την έκδοση των νέων ταυτοτήτων μίλησε μπροστά στις κάμερες ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Συνοδικό Μέγαρο.

Συνοδικό Μέγαρο – Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος / Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος / Μοντάζ: Κώστας Μπρουμάς

Ο Σεβασμιώτατος σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους τόνισε ότι όποιος πιστεύει στον Θεό και την ορθόδοξη πίστη δεν έχει να φοβάται τίποτα, συμπληρώνοντας: “Να τα αφήσουμε αυτά που λένε διάφοροι, ούτε ταυτότητες ισχύουν ούτε τσιπάκια. Όποιος δεν θέλει να μην την πάρει την ταυτότητα”.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αριθμό 666 και τους συμβολισμούς ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος απάντησε ότι “το 666 αν το βάλεις ανάποδα είναι 999. Όλα αυτά να τα αφήσουν τα παραμύθια. Ο Αντίχριστος υπάρχει και ενεργεί ελεύθερα όταν εμείς του αφήσουμε τη θέση και διώχνουμε το Θεό με τις πράξεις και με τη συμπεριφορά μας”.

Τέλος, είπε ότι “η Σύνοδος που συνεδριάζει σήμερα, θα βγάλει την απόφασή της και θα πειθαρχήσουμε σε αυτήν”. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων