25/03/2023 25/03/2023 Χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τελέστηκε σήμερα το πρωί η Δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αθήνα. Στη Δοξολογία συγχοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος....
25 Μαρτίου, 2023 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2023 - 11:56

Δοξολογία για την 25η Μαρτίου στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών

Διαδώστε:
Δοξολογία για την 25η Μαρτίου στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών

Χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τελέστηκε σήμερα το πρωί η Δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αθήνα.

Στη Δοξολογία συγχοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος. Παρέστησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής του Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, Γουινέας κ. Γεώργιος, Εκπρόσωπος του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’ στην Ελλάδα, καθώς και ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα Αρχιμανδρίτης κ. Ραφαήλ Γρίβας.

Παρέστησαν, επίσης, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος, βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης κ.α. επίσημοι.

Από την πλευρά των Ενόπλων Δυνάμεων παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, οι Αρχηγοί των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΓΕΣ, ΓΕΑ, ΓΕΝ), ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, καθώς και οι Αρχηγοί και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

“Χρόνια πολλά και ευλογημένα”, ευχήθηκε μετά το πέρας της Δοξολογίας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων