25/03/2022 25/03/2022 Χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, με την παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, τελέστηκε σήμερα η Δοξολογία για την 25η Μαρτίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών. Στο τέλος της Δοξολογίας ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος ευχήθηκε “χρόνια πολλά και πολύκαρπα” σε όλο τον κόσμο. Στη Δοξολογία παρέστησαν ο...
25 Μαρτίου, 2022 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2022 - 12:28

Δοξολογία για την 25ης Μαρτίου στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών

Διαδώστε:
Δοξολογία για την 25ης Μαρτίου στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών

Χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, με την παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, τελέστηκε σήμερα η Δοξολογία για την 25η Μαρτίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών.

Στο τέλος της Δοξολογίας ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος ευχήθηκε “χρόνια πολλά και πολύκαρπα” σε όλο τον κόσμο.

Στη Δοξολογία παρέστησαν ο Διευθυντής Εκπροσωπήσεως του Γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, Σεβ. Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, ο Εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Αθήνα, Σεβ. Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος και ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Γρίβας.

Την Βουλή εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κ. Αθνάσιος Μπούρας.

Παρέστησαν επίσης οι Υπουργοί Εθνικής Άμυνας Ελλάδος και Κύπρου, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Δήμαρχος Αθηναίος Κώστας Μπακογιάννης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στραηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, καθώς και ο Αρχηγός του Γενική Επιτελείου Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. Οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας καθώς και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων