25/03/2024 25/03/2024 Χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου τελέστηκε η Δοξολογία για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Παρέστησαν ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής Εκπροσωπήσεως του Γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, ο Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, Εκπρόσωπος του...
25 Μαρτίου, 2024 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2024 - 13:14

Δοξολογία για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών

Διαδώστε:
Δοξολογία για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών

Χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου τελέστηκε η Δοξολογία για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Παρέστησαν ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής Εκπροσωπήσεως του Γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, ο Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, Εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Αθήνα, ο Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Γρίβας, Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, εκπρόσωποι άλλων δογμάτων και Εκκλησιών, βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Αττικής και ο Δήμαρχος Αθηναίων, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Μετά την Δοξολογία ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά και ειρηνικά».

Τελετάρχης στην Δοξολογία ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

 

   

 

ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων