01/01/2020 01/01/2020 Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου τέλεσε σήμερα το πρωί την καθιερωμένη Δοξολογία με αφορμή την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών. Παρέστησαν, επίσης, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μητροπολίτης Γουϊνέας κ. Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου στην...
01 Ιανουαρίου, 2020 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2020 - 12:04

Δοξολογία για το νέο έτος στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών

Διαδώστε:
Δοξολογία για το νέο έτος στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου τέλεσε σήμερα το πρωί την καθιερωμένη Δοξολογία με αφορμή την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών.

Παρέστησαν, επίσης, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μητροπολίτης Γουϊνέας κ. Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου στην Ελλάδα, ο Αρχιμανδρίτης Δαμιανός Πάνου Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, εκπρόσωποι ξένων Εκκλησιών, η υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, εκπρόσωποι των κομμάτων και της Βουλής, υπουργοί, βουλευτές, οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, κλήρος και λαός.

Μετά τη Δοξολογία ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε «μια χρονιά ευλογημένη, δημιουργική και ειρηνική».

Τελετάρχης στην Δοξολογία ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων