23/02/2024 23/02/2024 Στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρκέλλας Βοτανικού συνέχισε την μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την νόσο Alzheimer το «Καρέλλειο», η Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου» παρέθεσε ενημερωτική ομιλία για τη λειτουργία της μνήμης, τους τρόπους πρόληψης της άνοιας, τα στάδια και τα...
23 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:02
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2024 - 17:13

Δωρεάν τεστ μνήμης στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρκέλλας Βοτανικού

Διαδώστε:
Δωρεάν τεστ μνήμης στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρκέλλας Βοτανικού

Στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρκέλλας Βοτανικού συνέχισε την μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την νόσο Alzheimer το «Καρέλλειο», η Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου» παρέθεσε ενημερωτική ομιλία για τη λειτουργία της μνήμης, τους τρόπους πρόληψης της άνοιας, τα στάδια και τα συμπτώματά της, καθώς και το φορτίο των φροντιστών, ενώ έγινε και παρουσίαση των υπηρεσιών που παρέχονται από τη Μονάδα.

Στη συνέχεια, χορηγήθηκαν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών, στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου για την άνοια.

Στόχος της δράσης, που υλοποιεί το «Καρέλλειο» είναι η πρόληψη και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την άνοια.

Η δράση θα συνεχιστεί σε άλλες πόλεις και νησιά της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων