26/02/2024 26/02/2024 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Ιλισσού συνέχισε το «Καρέλλειο» την μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο Alzheimer, που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια με στόχο την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση του κοινού. Το επιστημονικό προσωπικό της Ολοκληρωμένης Μονάδας Νόσου Alzheimer της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» παρέθεσε ενημερωτική ομιλία για τη λειτουργία της μνήμης, τα στάδια και...
26 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2024 - 18:36

Δωρεάν τεστ μνήμης στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Ιλισσού

Διαδώστε:
Δωρεάν τεστ μνήμης στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Ιλισσού

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Ιλισσού συνέχισε το «Καρέλλειο» την μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο Alzheimer, που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια με στόχο την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Το επιστημονικό προσωπικό της Ολοκληρωμένης Μονάδας Νόσου Alzheimer της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» παρέθεσε ενημερωτική ομιλία για τη λειτουργία της μνήμης, τα στάδια και τα συμπτώματά της άνοιας, τους τρόπους πρόληψης, καθώς και το φορτίο των φροντιστών.

Στη συνέχεια, έγινε παρουσίαση των υπηρεσιών που παρέχονται από τη Μονάδα και χορηγήθηκαν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών, στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου για την άνοια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων