11/12/2020 11/12/2020 Οι εορταστικές ημέρες που έρχονται αποτελούν ευκαιρία για να περάσουμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους μεγαλύτερους συνανθρώπους μας. Γι’ αυτόν τον λόγο, τo Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» και η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών σας προσκαλούν σε Webinar, που διοργανώνουν την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, με θέμα: «Δραστηριότητες και παιχνίδια με...
11 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2020 - 12:31

«Δραστηριότητες και παιχνίδια με τον Παππού και τη Γιαγιά»

Διαδώστε:
«Δραστηριότητες και παιχνίδια με τον Παππού και τη Γιαγιά»

Οι εορταστικές ημέρες που έρχονται αποτελούν ευκαιρία για να περάσουμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους μεγαλύτερους συνανθρώπους μας. Γι’ αυτόν τον λόγο, τo Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» και η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών σας προσκαλούν σε Webinar, που διοργανώνουν την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, με θέμα: «Δραστηριότητες και παιχνίδια με τον Παππού και τη Γιαγιά». 

H παρακολούθηση του διαδικτυακού σεμιναρίου (Webinar) είναι δωρεάν και μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής είναι η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο: https://forms.gle/ddZFeriXKaX7QiYh8.

Εισηγητής θα είναι ο Υποδιευθυντής των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος», Στάθης Τρυφωνόπουλος (MSc in Psychology and Health), ενώ για τα «Συμπεράσματα – Προοπτικές» θα μιλήσει ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σέργιος Βοΐλας.
To webinar θα αρχίσει στις 17:00 στην πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων ZOOM και με τη λήξη του θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές έως τις 15/12/2020, ενώ όποιος επιλέξει να το παρακολουθήσει, θα λάβει email με τον σύνδεσμο για την παρακολούθηση μία ημέρα πριν το σεμινάριο.
Επικοινωνία: [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων