29/05/2019 29/05/2019 Συναυλία με τη συμμετοχή του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, 29 Μαϊου 2019, υπό τον τίτλο “Εάλω η Πόλις”. Ειπώθηκαν τραγούδια όπως: “Έψελναν όλες οι Εκκλησιές”, “Τρία καράβια φεύγουν”, “Στό πα και στο Ξαναλέω”, “Η Ρωμανία Πάρθεν”, “Από τη Πόλη”, “Έχε Γειά Παναγιά” κα. Συμμετείχαν ο Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος...
29 Μαΐου, 2019 - 20:41
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2019 - 23:09

“Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παλικάρια που κοπιάζουν”

Διαδώστε:
“Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παλικάρια που κοπιάζουν”

Συναυλία με τη συμμετοχή του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, 29 Μαϊου 2019, υπό τον τίτλο “Εάλω η Πόλις”.

Ειπώθηκαν τραγούδια όπως: “Έψελναν όλες οι Εκκλησιές”, “Τρία καράβια φεύγουν”, “Στό πα και στο Ξαναλέω”, “Η Ρωμανία Πάρθεν”, “Από τη Πόλη”, “Έχε Γειά Παναγιά” κα.

Συμμετείχαν ο Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος και η Ορχήστρα Κανών της Ι.Α.Α.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Αρχοντικό Μπενιζέλων υπό την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. κ. Ιερωνύμου. 

Ενα παρατεταμένο θερμό χειροκρότημα ήταν η μεγάλη ανταμοιβή απο το κοινό, το οποίο και συνοδεύτηκε από τα θερμά συγχαρητήρια του Μακαριωτάτου.

“Θα πρέπει να αισθανόμαστε χαρμολύπη, αλλά είναι και η χαρά για να ζούμε την χαρμολύπη. Γιατί, ο λαός μας έχει αυτό το χάρισμα: Να χαίρεται εύκολα, μα και λυπάται εύκολα” είπε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος. Και συμπλήρωσε:

“Μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε όνειρα για το αύριο. Γι’ αυτό, ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παλικάρια που κοπιάζουν. Η Αρχιεπισκοπή, παρόλες τις δυσκολίες, αγκαλιάζει την κίνηση αυτή”.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων