03/05/2022 05/05/2022 Τα εγκαίνια των νέων κτηριακών εγκαταστάσεων στο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως θα τελεστούν σήμερα στις 11:00 π.μ. παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η εξέλιξη που μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, δικαιώνει και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο για τις όσες προσπάθειες έκανε...
03 Μαΐου, 2022 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2022 - 17:25

Αλεξανδρούπολη: Εγκαίνια στο Ιωακείμειο Γηροκομείο παρουσία Αρχιεπισκόπου και Μητσοτάκη

Διαδώστε:
Αλεξανδρούπολη: Εγκαίνια στο Ιωακείμειο Γηροκομείο παρουσία Αρχιεπισκόπου και Μητσοτάκη

Τα εγκαίνια των νέων κτηριακών εγκαταστάσεων στο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως θα τελεστούν σήμερα στις 11:00 π.μ. παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η εξέλιξη που μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, δικαιώνει και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο για τις όσες προσπάθειες έκανε τόσα χρόνια για την ολοκλήρωση του αναγκαίου αυτού έργου. Το Γηροκομείο θα καλύψει πολλές ανάγκες που υπάρχουν στον Έβρο, τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία δομή για ηλικιωμένους στο βόρειο ή κεντρικό τμήμα του νομού.

Στην συνέχεια ο Μακαριώτατος θα μεταβεί στην Δράμα προκειμένου να προεξάρχει στην Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 5:30 μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων