21/10/2021 22/10/2021 ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ – Τα εγκαίνια του Προγράμματος «Πρωτοβουλία» για την Πρόληψη της Ενδοοικογενειακής Βίας έλαβαν χώρα το απόγευμα της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου στα γραφεία του Προγράμματος επί της οδού Κωστή Παλαμά 7, Αθήνα. Μετά την τελετή του Αγιασμού υπήρξε ενημέρωση για την ταυτότητα και τον σκοπό του Προγράμματος καθώς και τον μέχρι τώρα απολογισμό...
21 Οκτωβρίου, 2021 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 13:16

Εγκαίνια του Προγράμματος για την Πρόληψη της Ενδοοικογενειακής Βίας

Διαδώστε:
Εγκαίνια του Προγράμματος για την Πρόληψη της Ενδοοικογενειακής Βίας

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ – Τα εγκαίνια του Προγράμματος «Πρωτοβουλία» για την Πρόληψη της Ενδοοικογενειακής Βίας έλαβαν χώρα το απόγευμα της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου στα γραφεία του Προγράμματος επί της οδού Κωστή Παλαμά 7, Αθήνα. Μετά την τελετή του Αγιασμού υπήρξε ενημέρωση για την ταυτότητα και τον σκοπό του Προγράμματος καθώς και τον μέχρι τώρα απολογισμό της δράσης του.

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο εκπροσώπησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπικοπής Αρχιμ. π. Βαρνάβας Θεοχάρης. Του Αγιασμού προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας.

Συντονιστής της «Πρωτοβουλίας» είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος Αντώνιος Καλλιγέρης.

Στην παρουσίαση του Προγράμματος που ακολούθησε, απηύθυναν χαιρετισμούς ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων αρμόδια για τη δημογραφική πολιτική και την οικογένεια κα Μαρία Συρεγγέλα και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης. Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Δημόπουλος, ο Υποστράτηγος κ. Ελευθέριος Γκορίλας, ο εκπρόσωπος του Εθνικού Εισηγητή για την καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων κ. Λάζαρος Κοζάρης, εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων, η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κ. Μ. Πίννη και εκπρόσωποι πολλών άλλων φορέων.

Την «Πρωτοβουλία» παρουσίασαν ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Καλλιγέρης, Συντονιστής του Προγράμματος και η κα Ειρήνη Μπαλαλή, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Υπηρεσίας Γυναικείων Θεμάτων του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της ΙΑΑ. Σκοπός του Προγράμματος «Πρωτοβουλία» είναι η πρόληψη, η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για την ενδοοικογενειακή βία, ένα φαινόμενο που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στις μέρες μας. Αρωγός και συμπαραστάτης της προσπάθειας αυτής είναι η Περιφέρεια Αττικής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: Χ. ΜΠΟΝΗΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων