29/03/2019 29/03/2019 Κατόπιν των αναφερομένων στη Συνοδική Εγκύκλιο υπ’ αριθμ. 2999 με αριθμ. πρωτ. 969/419/6-3-2019 κατά την «Εβδομάδα Ιερατικών Κλήσεων» (Γ΄ Εβδομάς Νηστειών, 25 Μαρτίου – 31 Μαρτίου ε.ε.) και στο πλαίσιο του σεμιναρίου υποψηφίων Κληρικών του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του οποίου την ευθύνη έχει ο Διευθυντής Προσωπικού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αιδεσιμολογιώτατος...
29 Μαρτίου, 2019 - 15:39

Εκδήλωση Εβδομάδας Ιερατικών Κλήσεων στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Διαδώστε:
Εκδήλωση Εβδομάδας Ιερατικών Κλήσεων στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Κατόπιν των αναφερομένων στη Συνοδική Εγκύκλιο υπ’ αριθμ. 2999 με αριθμ. πρωτ. 969/419/6-3-2019 κατά την «Εβδομάδα Ιερατικών Κλήσεων» (Γ΄ Εβδομάς Νηστειών, 25 Μαρτίου – 31 Μαρτίου ε.ε.) και στο πλαίσιο του σεμιναρίου υποψηφίων Κληρικών του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του οποίου την ευθύνη έχει ο Διευθυντής Προσωπικού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ἀναστάσιος Βλαβιανός, προσκλήθηκε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γρηγόριος Παπαθωμάς, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στον γραφικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου – Π. Ψυχικού, και εκφώνησε ομιλία με θέμα: «Η Ιερωσύνη αποτελεί φτερούγισμα, αρπαγή και προσφορά», κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου της 28ης Μαρτίου ε.ε. και ώρα 19.30΄. Την ακολουθία και ομιλία παρακολούθησαν υποψήφιοι Κληρικοί, πιστοί ενορίτες και πλήθος κόσμου οι οποίοι είχαν ενημερωθεί εγκαίρως για την εκδήλωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων