17/10/2019 17/10/2019 33 μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Καλαμπάκας επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς και γονείς. Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τους εκδρομής επισκέφθηκαν την προεδρεία της δημοκρατίας, την Ακρόπολη, μουσεία και στην συνέχεια θα συναντηθούν με την υπ. Παιδείας «Να γίνετε καλοί μαθητές, να διαβάζετε για να πλουτίσετε τις γνώσεις...
17 Οκτωβρίου, 2019 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2019 - 14:59

«Εκεί που ενώνεται η Σοφία των γραμμάτων με την άνωθεν Σοφία»

Διαδώστε:
«Εκεί που ενώνεται η Σοφία των γραμμάτων με την άνωθεν Σοφία»

33 μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Καλαμπάκας επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς και γονείς. Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τους εκδρομής επισκέφθηκαν την προεδρεία της δημοκρατίας, την Ακρόπολη, μουσεία και στην συνέχεια θα συναντηθούν με την υπ. Παιδείας

«Να γίνετε καλοί μαθητές, να διαβάζετε για να πλουτίσετε τις γνώσεις σας» κάλεσε τους μαθητές ο Αρχιεπίσκοπος και συμπλήρωσε «να αγκαλιάσετε, όμως, και την άλλη Σοφία, την άνωθεν κατερχομένη, να έχετε επικοινωνία με τον Θεό, γιατί εκεί που ενώνεται η Σοφία των γραμμάτων με την άνωθεν Σοφία εκεί δημιουργείται ο χαρισματικός άνθρωπος».

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε, επίσης, στα παιδιά ο δρόμος τους να είναι όμορφος και να μην απελπίζονται αν κάποιες φορές είναι κουραστικός.

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων