05/01/2020 05/01/2020 Με ένα συγκινητικό βίντεο γεμάτο ευαισθησία και ζεστασιά για τους ανθρώπους που ζουν με άνοια και τις οικογένειές τους έστειλε το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της, η ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στο διαφημιστικό σπότ, το οποίο έπαιζε και παίζει κατά το τελευταίο διάστημα στις τηλεοράσεις, ο μικρός πρωταγωνιστής της ταινίας βλέπει την «παράξενη» συμπεριφορά της...
05 Ιανουαρίου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2020 - 22:04

Έκλεψε τις καρδιές το σποτ της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με τα διαφορετικά υποδήματα του μικρού

Διαδώστε:
Έκλεψε τις καρδιές το σποτ της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με τα διαφορετικά υποδήματα του μικρού

Με ένα συγκινητικό βίντεο γεμάτο ευαισθησία και ζεστασιά για τους ανθρώπους που ζουν με άνοια και τις οικογένειές τους έστειλε το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της, η ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο διαφημιστικό σπότ, το οποίο έπαιζε και παίζει κατά το τελευταίο διάστημα στις τηλεοράσεις, ο μικρός πρωταγωνιστής της ταινίας βλέπει την «παράξενη» συμπεριφορά της γιαγιάς του που άθελά της προκαλεί τριβές στο σπίτι και έρχεται να δώσει το δικό του δώρο αγάπης σε εκείνη, αλλά και σε όλη την οικογένεια.

Το κοινωνικό μήνυμα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για τα Χριστούγεννα, μας καλεί να μην ξεχνάμε, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, τους ανθρώπους που… ξεχνούν και ταυτόχρονα μας παρακινεί να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας σε εκείνους που έχουν ανάγκη από την φροντίδα και την κατανόησή μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΠΟΤ:

 

 

Περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως ζουν με άνοια, ενώ σχεδόν 10 εκατομμύρια νέα περιστατικά εμφανίζονται κάθε χρόνο. Στη χώρα μας περίπου 200.000 άνθρωποι πάσχουν από άνοια, αριθμός που υπολογίζεται να ξεπεράσει τις 600.000 έως το 2050.

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» δραστηριοποιείται και στέκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό των ηλικιωμένων που ζουν με άνοια. Από το 2011, η Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων «Καρέλλειο» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» προσφέρει εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας, ιατρικής παρακολούθησης και θεραπείας, καθώς και ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και εργοθεραπείας προς τους ασθενείς με άνοια.

Το Πρότυπο Κέντρο Alzheimer της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» έχει βρεθεί στο πλευρό 5.000 ανθρώπων, άνω των 60 ετών, με το επιστημονικό προσωπικό του να συνεχίζει τα οδοιπορικό σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας, χορηγώντας δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων