06/09/2019 06/09/2019 Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο της Νεάπολης πραγματοποίησε το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Νεάπολης της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», σε συνεργασία με τον οικοτροφείο Αρετούσα «Ξένιος Ζευς». Οι εξυπηρετούμενοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους του Μουσείου, να γνωρίσουν αλλά και να θυμηθούν τον τρόπο με τον οποίο ζούσαν οι άνθρωποι 80 χρόνια πριν, να δουν ποιες...
06 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:52
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2019 - 22:58

Εξορμήσεις του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας Νεάπολης της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Διαδώστε:
Εξορμήσεις του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας Νεάπολης της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο της Νεάπολης πραγματοποίησε το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Νεάπολης της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», σε συνεργασία με τον οικοτροφείο Αρετούσα «Ξένιος Ζευς». Οι εξυπηρετούμενοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους του Μουσείου, να γνωρίσουν αλλά και να θυμηθούν τον τρόπο με τον οποίο ζούσαν οι άνθρωποι 80 χρόνια πριν, να δουν ποιες ήταν οι ασχολίες τους, να ενημερωθούν για τις ιστορικές μάχες που δόθηκαν απ’ τους προγενέστερους μας και να γίνουν μέρος της καθημερινότητας της εποχής εκείνης για περίπου δύο ώρες, όσο διήρκησε η περιήγηση.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε εργαστήριο γευσιγνωσίας ελαιόλαδου και θεατρικά παιχνίδια.

 

 

 

Παράλληλα, το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Νεάπολης της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στην πόλη του Αγίου Νικολάου, όπου περιλάμβανε ξενάγηση σε μνημεία της πόλης , επίσκεψη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος, περίπατο στην όμορφη πόλη, καθώς και απολαυστικό πρωινό γεύμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων