23/09/2019 23/09/2019 Με τη χαρά, τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια, ζωγραφισμένη στα αγνά πρόσωπά τους, πλήθος παιδιών όλων των ηλικιών, μία αληθινή πνευματική κυψέλη, έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα της Εκκλησίας χθες, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, στον αγιασμό για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς στον Άγιο Δημήτριο ομωνύμου Δήμου. Τα παιδιά, αμέσως...
23 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2019 - 17:06

Έναρξη νέας κατηχητικής χρονιάς στον Άγιο Δημήτριο

Διαδώστε:
Έναρξη νέας κατηχητικής χρονιάς στον Άγιο Δημήτριο

Με τη χαρά, τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια, ζωγραφισμένη στα αγνά πρόσωπά τους, πλήθος παιδιών όλων των ηλικιών, μία αληθινή πνευματική κυψέλη, έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα της Εκκλησίας χθες, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, στον αγιασμό για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς στον Άγιο Δημήτριο ομωνύμου Δήμου.

Τα παιδιά, αμέσως μετά τον αγιασμό ανέβηκαν στην κεντρική σκάλα του Ιερού Ναού για την καθιερωμένη πρώτη αναμνηστική φωτογραφία. Στον τομέα νεότητος του ενοριακού έργου και τη φετινή χρονιά δεκάδες θα είναι τα στελέχη (φοιτητές και επιστήμονες) που θα προσφέρουν ανιδιοτελώς τον ιεραποστολικό τους ζήλο για την πνευματική κατάρτιση- κατήχηση των παιδιών.

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου το πρωί, οι Ιερείς Νεότητος της Ενορίας  επισκέφθηκαν τα Σχολεία και προσέφεραν στους μαθητές-τριες ένα δώρο, ενημερώνοντάς τα ταυτόχρονα για την έναρξη του νέου κατηχητικού έτους την Κυριακή, με τον καθιερωμένο αγιασμό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων