21/07/2019 21/07/2019 Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε απόψε στο Ναό της Αγίας Μαρκέλλας στον Βοτανικό ο Εσπερινός, με τον οποίο ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη της χιοπολίτιδος μεγαλομάρτυρος. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Επίσκοπος Ανδρούσης Κωνστάντιος, πλαισιωμένος από ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και γειτονικών Μητροπόλεων. Εκατοντάδες πιστοί συνέρρευσαν στον Ναό να προσκυνήσουν την εικόνα και το τίμιο...
21 Ιουλίου, 2019 - 21:56

Επ. Ανδρούσης «Η Αγία Μαρκέλλα μας οδηγεί στον δρόμο του Θεού»

Διαδώστε:
Επ. Ανδρούσης «Η Αγία Μαρκέλλα μας οδηγεί στον δρόμο του Θεού»

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε απόψε στο Ναό της Αγίας Μαρκέλλας στον Βοτανικό ο Εσπερινός, με τον οποίο ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη της χιοπολίτιδος μεγαλομάρτυρος.

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Επίσκοπος Ανδρούσης Κωνστάντιος, πλαισιωμένος από ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και γειτονικών Μητροπόλεων.

Εκατοντάδες πιστοί συνέρρευσαν στον Ναό να προσκυνήσουν την εικόνα και το τίμιο λείψανο της Αγίας Μαρκέλλας.

Ο προϊστάμενος Αρχιμανδρίτης Ανδρόνικος Αλεξάκης ευχαρίστησε τον κ. Κωνστάντιο για την λαμπρή παρουσία και ευχήθηκε ότι καλύτερο στα επισκοπικά καθηκοντά του.

Το πρωί θα τελεστεί η πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών και το απόγευμα ο μεθέορτος εσπερινός και η λιτάνευση της εικόνας στους γύρω δρόμους.

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων