01/07/2019 01/07/2019 Με την λιτάνευση των ιερών λειψάνων και της Εικόνας ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την μνήμη των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Δήμο της Αττικής. Χοροστατήσαντος του Επισκόπου Θεσπιών Συμεών τελέστηκε η μεγάλη λιτανεία στους δρόμους της περιοχής. Στην ομιλία του ο Επίσκοπος Θεσπιών μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και...
01 Ιουλίου, 2019 - 21:02
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2019 - 21:05

«Η εκκλησία είναι η μάνα μας και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι»

Διαδώστε:
«Η εκκλησία είναι η μάνα μας και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι»

Με την λιτάνευση των ιερών λειψάνων και της Εικόνας ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την μνήμη των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Δήμο της Αττικής. Χοροστατήσαντος του Επισκόπου Θεσπιών Συμεών τελέστηκε η μεγάλη λιτανεία στους δρόμους της περιοχής. Στην ομιλία του ο Επίσκοπος Θεσπιών μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και ευχήθηκε στους υποψήφιους καλή δύναμη για την επόμενη Κυριακή.

Με την συμμετοχή πλήθους πιστών και την συνοδεία φιλαρμονικής μπάντας πραγματοποιήθηκε η περιφορά της Ιεράς Εικόνας για να μεταφερθεί η χάρη των Αγίων στην περιοχή, «Οι Άγιοι Ανάργυροι να χαρίζουν κάθε είδους υγεία και θεραπεία» τόνισε συγκεκριμένα ευχόμενος σε κάθε πιστό και πρόσθεσε πως «Η εκκλησία είναι η μάνα μας και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην Μητέρα».

Στο τέλος ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Χρυσόπουλος εκ μέρους των ιερέων της ενορίας ευχαρίστησε όσους προσέφεραν για την καλή διοργάνωση της πανήγυρης και ευχήθηκε σε όλους οι άγιοι να σκεπάζουν τις οικογένειες τους.

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων