14/11/2019 14/11/2019 Τοποθετήθηκε και πάλι στη θέση του στο κωδωνοστάσιο του Ναού της Παντανάσσης των Αθηνών στην Πλατεία Μοναστηρακίου ο Τίμιος Σταυρός. Ο σταυρός είχε αφαιρεθεί προσωρινά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω στατικού προβλήματος που προκλήθηκε από τον σεισμό της 19η Ιουλίου 2019. Ύστερα από επιμελή σχεδιασμό,μελέτη και δωρεά ανώνυμου ενορίτη η επιχείρηση της επανατοποθέτησης πραγματοποιήθηκε με...
14 Νοεμβρίου, 2019 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2019 - 16:28

Επανατοποθετήθηκε ο Τίμιος Σταυρός στον Ι.Ν. Παντανάσσης

Διαδώστε:
Επανατοποθετήθηκε ο Τίμιος Σταυρός στον Ι.Ν. Παντανάσσης

Τοποθετήθηκε και πάλι στη θέση του στο κωδωνοστάσιο του Ναού της Παντανάσσης των Αθηνών στην Πλατεία Μοναστηρακίου ο Τίμιος Σταυρός.

Ο σταυρός είχε αφαιρεθεί προσωρινά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω στατικού προβλήματος που προκλήθηκε από τον σεισμό της 19η Ιουλίου 2019. Ύστερα από επιμελή σχεδιασμό,μελέτη και δωρεά ανώνυμου ενορίτη η επιχείρηση της επανατοποθέτησης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου. 2019, με την ευχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων