18/06/2021 18/06/2021 Την επετειακή συναυλία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με θέμα: “Ύμνος εις την Ελευθερίαν”, που θα λάβει χώρα στον αύλειο χώρο του Καθεδρικού Ναού Αθηνών, θα παρακολουθήσει την Κυριακή της Πεντηκοστής το απόγευμα, στις 20.30, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Η συναυλία θα περιλαμβάνει...
18 Ιουνίου, 2021 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 11:31

Επετειακή συναυλία στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών ανήμερα της Πεντηκοστής

Διαδώστε:
Επετειακή συναυλία στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών ανήμερα της Πεντηκοστής

Την επετειακή συναυλία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με θέμα: “Ύμνος εις την Ελευθερίαν”, που θα λάβει χώρα στον αύλειο χώρο του Καθεδρικού Ναού Αθηνών, θα παρακολουθήσει την Κυριακή της Πεντηκοστής το απόγευμα, στις 20.30, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Η συναυλία θα περιλαμβάνει την απόδοση Εκκλησιαστικών Ύμνων σχετικούς με τους Νεομάρτυρες από τον Βυζαντινό χορό του Ιδρύματος Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το πρωί, βεβαίως, θα προστεί στον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Πεντηκοστής στον ίδιο ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων