05/06/2019 05/06/2019 Επ΄ ευκαιρία της σημερινής Επετείου από της Ενθρονίσεως του, εις τον Θρόνο της Ιεράς Μητροπολέως Λαγκαδά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ. Ιωάννης, εξέφρασε λόγους ευχαριστίας προς τους Ιερείς για την έως τώρα συνεργασία και συμπόρευση για το κοινό καλό των ανθρώπων της επαρχίας, κατά την  Ι΄ και τελευταία για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος Γενική Ιερατική Σύναξη...
05 Ιουνίου, 2019 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2019 - 17:39

Επέτειος Ενθρονίσεως Σεβ. Μητροπολίτου Λαγκαδά

Διαδώστε:
Επέτειος Ενθρονίσεως Σεβ. Μητροπολίτου Λαγκαδά

Επ΄ ευκαιρία της σημερινής Επετείου από της Ενθρονίσεως του, εις τον Θρόνο της Ιεράς Μητροπολέως Λαγκαδά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ. Ιωάννης, εξέφρασε λόγους ευχαριστίας προς τους Ιερείς για την έως τώρα συνεργασία και συμπόρευση για το κοινό καλό των ανθρώπων της επαρχίας, κατά την  Ι΄ και τελευταία για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, την οποία συνεκάλεσε το πρωί της Τετάρτης 05 Ιουνίου 2019.

Παρατίθεται φωτογραφικό υλικό απο την ημέρα της Ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου, κατά το έτος 2010:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων