06/04/2024 06/04/2024 Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Σωματείου “Παναγία Φανερωμένη. Τις εγκαταστάσεις της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Σωματείου μας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών. Αφού τους...
06 Απριλίου, 2024 - 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2024 - 12:59

Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Αθηνών στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Σωματείου “Παναγία Φανερωμένη”

Διαδώστε:
Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Αθηνών στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Σωματείου “Παναγία Φανερωμένη”

Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Σωματείου “Παναγία Φανερωμένη.

Τις εγκαταστάσεις της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Σωματείου μας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών. Αφού τους υποδεχθήκαμε μέλη της αδελφότητας και του Διοικητικού Συμβουλίου, έψαλλαν “αιωνία η μνήμη” στο μνήμα της Μάνας μας Αδελφής Αθανασίας και ξεναγήθηκαν στους χώρους της Δομής μας. Τα γεροντάκια μας και το εθελοντικό προσωπικό υποδέχθηκαν τον Μακαριώτατο με ιδιαίτερη χαρά, εκδηλώνοντας την αγάπη τους και τον σεβασμό τους προς το πρόσωπό του.

Ο Μακαριώτατος τους αγκάλιασε όλους με μεγάλη στοργή και αγάπη και τους έδωσε την ευλογία του. Συζήτησε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενημερώθηκε για την ιστορία και την πορεία του έργου μας, δίνοντάς μας τις δικές του πατρικές συμβουλές για να συνεχίσουμε το πνευματικό έργο που επιτελείται.

Τέλος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της κτηνοτροφικής μας Μονάδας, μίλησε με τους υπεύθυνους αδελφούς για την λειτουργία της και είδε τις αγελάδες μας στον προαύλιο χώρο.

Η επίσκεψη του Μακαριωτάτου ήταν μία ξεχωριστή μέρα χαράς και ευλογίας για όλη την αδελφότητα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων