16/10/2020 16/10/2020 Tην προσεχή Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος θα μεταβεί στη Λαμία, προκειμένου να συμμετάσχει στους επίσημους εορτασμούς του Πολιούχου και Ελευθερωτή της πόλεως της Λαμίας, Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Μακαριώτατος θα εγκαινιάσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», του...
16 Οκτωβρίου, 2020 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2020 - 12:29

Eπίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών στη Λαμία

Διαδώστε:
Eπίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών στη Λαμία

Tην προσεχή Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος θα μεταβεί στη Λαμία, προκειμένου να συμμετάσχει στους επίσημους εορτασμούς του Πολιούχου και Ελευθερωτή της πόλεως της Λαμίας, Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Μακαριώτατος θα εγκαινιάσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Ακολουθεί αναλυτικό Πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 18. 10. 2020

Ι. ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

07:00 Όρθρος – Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο

10:30 Επίσημη Δοξολογία με την ευκαιρία συμπλήρωσης 76 ετών από την απελευθέρωση της πόλεως από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής

13:30 Αναγόρευση Μακαριωτάτου σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Λαμιέων από τον Δήμαρχο κ. Ευθύμιο Καραΐσκο

19:00 Τελετή Εγκαινίων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού (Κ.Δ.Α.Π.) «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων